Forte SE Factory Programs for SP6

Place to put ksetlist volumes and compilations of objects.

Forte SE Factory Programs for SP6

Postby hipogrito » Thu Feb 22, 2018 10:58 pm

Dear SP6 users,

Some of you have asked for the Forte SE factory programs to load them into your SP6. Well, here you have them grouped per Forte SE category. 1 file per category. 16 files with 32 programs each.

Some of those programs might already exist on your SP6, but some will not. Also, they will NOT follow the SP6 conventions for controllers as they have just taken as is from the Forte SE without any editing.

Check kurzweil.com periodically to see if Kurzweil eventually releases some of these programs as Sound Banks for the SP6. If they do that, get them, because they will actually follow the proper controller conventions.

In any case, have fun with these sounds on your SP6's!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Regards,

Fran
http://www.hipogrito.com
Yes I work at Kurzweil but anything I write here is just on behalf of myself, not the company.

For this message the author hipogrito has received thanks: 8
anotherscott (Sat Feb 24, 2018 5:41 pm), drlaporte (Thu May 03, 2018 9:24 am), greatbarrier86 (Tue Mar 06, 2018 11:53 am), jpkeys (Fri Feb 23, 2018 10:24 am), kiolbo (Thu Jun 14, 2018 2:51 pm), Kitchen_table (Thu Apr 12, 2018 2:30 pm), Mac06 (Fri Feb 23, 2018 5:17 pm), Mikey (Fri Feb 23, 2018 7:56 am)
Rating: 12.31%
 
User avatar
hipogrito
Site Admin
 
Posts: 985
Joined: Sat Feb 26, 2011 12:43 pm
Has thanked: 1272 times
Have thanks: 336 times

Re: Forte SE Factory Programs for SP6

Postby Mikey » Fri Feb 23, 2018 7:58 am

Fran, thank you so much for doing this. You've made an old man very happy...!! :lol:

For this message the author Mikey has received thanks:
hipogrito (Fri Feb 23, 2018 8:58 am)
Rating: 1.54%
 
Mikey
House mouse
House mouse
 
Posts: 7
Joined: Tue Oct 21, 2014 6:39 am
Has thanked: 11 times
Have thanks: 7 times

Re: Forte SE Factory Programs for SP6

Postby jpkeys » Fri Feb 23, 2018 10:47 am

Thanks for these programs. Question regarding the included readme file: it contains the sentence "But you can always enable your Parameters page on the SP6 in the Global menu, and then when editing any program you can assign any parameter to any physical controller." I do not see anything related to a Parameters page in the Global menu of my SP6 or in the user manual. And when editing a program, I cannot assign "any parameter", but only a few (and not the ones I want). What am I missing? Thanks in advance!
JP
SP6|K2vxS|ME-1
jpkeys
Basement roach
Basement roach
 
Posts: 3
Joined: Mon Dec 18, 2017 12:53 pm
Location: NJ USA
Has thanked: 2 times
Have thanks: 2 times

Re: Forte SE Factory Programs for SP6

Postby hipogrito » Fri Feb 23, 2018 10:54 am

Hi,

First, make sure you have the latest update from here: http://kurzweil.com/product/sp6/downloads/

Then, in Global Settings (1/6) press the + button a bunch of times until you see the parameter Show Parameters. Say Yes.

Now, when you edit any program, you will have a new page, All Parameters (4/4).
Regards,

Fran
http://www.hipogrito.com
Yes I work at Kurzweil but anything I write here is just on behalf of myself, not the company.

For this message the author hipogrito has received thanks: 2
jpkeys (Fri Feb 23, 2018 10:59 am), Kitchen_table (Thu Apr 12, 2018 2:30 pm)
Rating: 3.08%
 
User avatar
hipogrito
Site Admin
 
Posts: 985
Joined: Sat Feb 26, 2011 12:43 pm
Has thanked: 1272 times
Have thanks: 336 times

Re: Forte SE Factory Programs for SP6

Postby jpkeys » Fri Feb 23, 2018 10:59 am

Ah, missed that. Awesome! Thanks!
JP
SP6|K2vxS|ME-1

For this message the author jpkeys has received thanks:
hipogrito (Fri Feb 23, 2018 11:39 am)
Rating: 1.54%
 
jpkeys
Basement roach
Basement roach
 
Posts: 3
Joined: Mon Dec 18, 2017 12:53 pm
Location: NJ USA
Has thanked: 2 times
Have thanks: 2 times

Re: Forte SE Factory Programs for SP6

Postby flavioceravolo » Sun Apr 08, 2018 12:25 pm

Dear Friends,
many thanks to Fran for the sounds of FSE for Sp6. I have loaded them to check, really great.
I would like to make order using the Soundtower editor for SP6, but it seems not to work.
It seems not able to load directly forte objects. I tried to export them from SP6, but i encountered some problems.
I can not load the progs by using receive data function within the editor. I am a rookie in using this editor and so I wonder if I miss something.
Could someone help me? :D
Thanks a lot anycase
Flavio
flavioceravolo
Basement roach
Basement roach
 
Posts: 2
Joined: Sun Apr 01, 2018 3:48 am
Location: Pavia - ITALY
Has thanked: 0 time
Have thanks: 1 time

Re: Forte SE Factory Programs for SP6

Postby RafalSC » Fri May 25, 2018 4:18 am

Hello
Is it possible to load one program into the USER bank? I have all the PC LE voices (prog.PLE).

I want to load the X.PLE program into USER program 1. Then the Y.PLE program into USER program 2, then load
the Z.PLE program into USER program 3 etc ...
I would like to have "the best programs" in the user's bank of SP 4 with all factory Kurzweil PC LE programs. :)

Or do I have to load the ALL USER bank? :(
RafalSC
House mouse
House mouse
 
Posts: 5
Joined: Wed Jul 22, 2015 3:49 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Re: Forte SE Factory Programs for SP6

Postby hipogrito » Fri May 25, 2018 8:01 am

On the SP6, in the LOAD menu, you have 3 options:

All
Some
All-Overwrite


If you use Some, it will open the file and let you select which objects you want to load.
Regards,

Fran
http://www.hipogrito.com
Yes I work at Kurzweil but anything I write here is just on behalf of myself, not the company.
User avatar
hipogrito
Site Admin
 
Posts: 985
Joined: Sat Feb 26, 2011 12:43 pm
Has thanked: 1272 times
Have thanks: 336 times


Return to ksetlist.com Compilations/Volumes

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


cron